Posturi vacante medici linie de garda

“Spitalul  Orășenesc „Dr. Valer Russu ” Luduș angajează medici specialisti/primari medicină de urgență sau medici de familie cu competentă in medicina de urgenta / medici ATI, pentru Linia de gardă în cadrul Compartimentului de Primiri Urgente.

Unitatea spitalicească dispune de un valoros corp medical ce răspunde cu responsabilitate și competenţă solicitărilor venite din partea pacienţilor, asigură servicii medicale și chirurgicale, servicii medicale de tip cronic și îngrijiri paliative, prin secţiile și compartimentele cu paturi (în regim de spitalizare continuă – 216 pentru paturi şi spitalizare de zi-  12 paturi , servicii de urgenţă prin Compartimentul de Primiri Urgenţe, precum şi servicii medicale clinice prin Ambulatoriul integrat (consultaţii de specialitate) şi paraclinice prin laboratoarele paraclinice (investigații paraclinice).

La nivelul spitalului funcționează 4 (patru) linii de gardă: linia de gardă Secţia de Chirurgie generală, linia de gardă Secţia de Medicină Interna ,linia de gardă ATI, linia de gardă CPU, gardă la domiciliu Laboratorul de analize medicale și două camere de garda: Camera de gardă Secţia Pediatrie, Camera de gardă Secţia Obstetrică-Ginecologie.

Pentru relații suplimentare, doritorii se pot adresa la numerele de telefon: 0744 116 783 –  șef birou RUNOS, 0265 411 889 –  manager, in intervalul orar 8 -15, in zilele lucratoare .